Artistieke meerdaagse

Piazza.me concept: Artistieke meerdaagse

Piazza dell’Arte organiseert voor jongeren in de vrije tijd diverse meerdaagse projecten met een krachtige mix van live disciplines en mixed media. Deze projecten bieden gemotiveerde jongeren de kans om zich verder te verdiepen in een door hen gekozen kunstatelier binnen een intensief artistiek parcours waarvan de resultaten op lange termijn en aan een groot publiek getoond worden. Dit alles onder professionele begeleiding op buitengewoon inspirerende locaties die de jongeren op een of meerdere weken tijd volledig inpalmen en naar hun hand zetten.

Voorbeelden van enkele inspirerende artistieke meerdaagsen uit het verleden zijn stArt V en stArt VI, klik op de links voor de verbluffende resultaten uit deze vrijetijdswerkingen.

Piazza dell'Arte

Piazza dell'Arte | Piazza.me

 

Piazza dell'Arte maakt creativiteit los. Onze ateliers zijn een vrijhaven voor expressie vanuit de leefwereld van elk individu en elke groep. Met kunstzinnige en transdisciplinaire projecten inspireren we mensen voor het leven.

Elke jongere heeft recht op cultuur. Piazza dell’Arte streeft er naar om een zo breed mogelijk publiek van jongeren in contact te brengen met een actieve vorm van kunstbeleving en talentontwikkeling. Daarom gaan we met onze...

adobe
Nationale Loterij