Klets!11 - Handjes in bandjes

Project

Het Antwerpse Centraal Station is de hele namiddag ingepalmd door Klets!11, het driejaarlijkse evenement van de Vlaamse Jeugdraad waarop nieuwe jongeren- en jeugdwerkvertegenwoordigers verkozen worden. De verkiezing vormt echter slechts een klein onderdeel van het hele gebeuren. De naar schatting duizend bezoekers konden ook kennismaken met tientallen organisaties die jongeren als doelgroep hebben.

Bij de stand van Piazza dell'Arte stond de 'handjes in bandjes-Photobooth', waar je je eigen creatieve handen kon laten fotograferen, mét het gekende Piazza-bandje!

Projectgegevens

locatie:
Centraal Station Antwerpen
timing:
22.10.2011
adres:
Ploegstraat
2018 
Antwerpen

Toonmoment

locatie:
timing:
adres:
 

Gebruikers rating

No votes yet

Piazza dell'Arte

Piazza dell'Arte | Piazza.me

 

Piazza dell'Arte maakt creativiteit los. Onze ateliers zijn een vrijhaven voor expressie vanuit de leefwereld van elk individu en elke groep. Met kunstzinnige en transdisciplinaire projecten inspireren we mensen voor het leven.

Elke jongere heeft recht op cultuur. Piazza dell’Arte streeft er naar om een zo breed mogelijk publiek van jongeren in contact te brengen met een actieve vorm van kunstbeleving en talentontwikkeling. Daarom gaan we met onze...

Een greep uit andere projecten

Toonmoment
Toonmoment | Piazza.me
ADIC
Toonmoment
Werkingsfoto's | Piazza.me
Medialab
Toonmoment
Toonmoment | Piazza.me
Medialab
adobe
Nationale Loterij