Multimediatour Sculpturized!

Multimediatour Sculpturized!  | Piazza.me

Geïnspireerd door de beeldhouwwerken in het Middelheimmuseum experimenteerden jongeren binnen de Sculpturized!-projecten onder begeleiding van Piazza dell'Arte met elektronische muziek, video, fotografie en grafische vormgeving. Hun eigenzinnige interpretaties verwerkten we tot een multimediale beeldentour langs 25 sculpturen die u voortaan kan afleggen in het openluchtmuseum. Middelheimmuseum en Piazza dell'Arte bieden onderstaande formules aan:

Op handcomputer


standaard tarief: 3 euro
kortingstarief: 1 euro voor -26 jarigen
duur: 1 u 30
paspoort als borg

Ook te downloaden

op je eigen toestel via Storynations

Park Explorer App


Deze mobiele app schotelt de gebruiker een "kunstradar" voor, die je attent maakt op de kunstwerken die in je buurt te vinden zijn en je aanspoort verder op zoek te gaan. Bij de gevonden kunstwerken krijg je de originele en creatieve interpretaties van de Sculpturized!-jongeren te zien. Enkel voor iPhone, download gratis via iTunes, realisatie iDiscover Universiteit Hasselt.

Sculpturized! werd gerealiseerd in samenwerking met Middelheimmuseum en met de steun van stad Antwerpen, provincie Antwerpen, de Vlaamse Overheid en Middelheim Promotors.Piazza dell'Arte

Piazza dell'Arte | Piazza.me

 

Piazza dell'Arte maakt creativiteit los. Onze ateliers zijn een vrijhaven voor expressie vanuit de leefwereld van elk individu en elke groep. Met kunstzinnige en transdisciplinaire projecten inspireren we mensen voor het leven.

Elke jongere heeft recht op cultuur. Piazza dell’Arte streeft er naar om een zo breed mogelijk publiek van jongeren in contact te brengen met een actieve vorm van kunstbeleving en talentontwikkeling. Daarom gaan we met onze...

m-audio
adobe