Denktank

Piazza.me concept: Denktank

Piazza dell’Arte is een organisatie voor en door jongeren. We beschikken dan ook over de Denktank, een zorgvuldig geselecteerde community van geëngageerde en gemotiveerde jongeren. Deze brains behind the brains zorgen voor een kritische inbreng in onze werking. Als rasechte ambassadeurs verkondigen ze de missie en visie van Piazza dell’Arte via uitgekiende, artistieke guerilla campagnes en exclusieve projecten op maat aan iedereen die het horen wil. En dus ook aan jou.

Binnenkort lees je de bevindingen van de Denktank op onze website. Op een speciaal voor hen gecreëerd forum tonen ze een portfolio van eigen artistieke creaties, spuien ze ongezouten hun mening over wat cultuureducatie moet, en vooral niet moet zijn, en geven ze antwoord op al jouw vragen over kunst in het algemeen, en Piazza dell’Arte in het bijzonder.

Wil je deel uitmaken van onze denktank? Stuur dan een mailtje naar info@piazza.me met je motivatie!

Piazza dell'Arte

Piazza dell'Arte | Piazza.me

 

Piazza dell'Arte maakt creativiteit los. Onze ateliers zijn een vrijhaven voor expressie vanuit de leefwereld van elk individu en elke groep. Met kunstzinnige en transdisciplinaire projecten inspireren we mensen voor het leven.

Elke jongere heeft recht op cultuur. Piazza dell’Arte streeft er naar om een zo breed mogelijk publiek van jongeren in contact te brengen met een actieve vorm van kunstbeleving en talentontwikkeling. Daarom gaan we met onze...

adobe
Nationale Loterij