MASH UP YOUR PIAZZA

Project Vrije tijd
See video

Piazza dell'Arte heeft een fonkelnieuwe webstek, helemaal gevuld met jullie artistiek talent, jullie bloed zweet en tranen, jullie gedacht over de wereld. Meer dan fantastisch, vinden wij zelf.

Maar wat vinden jullie eigenlijk? Hoe zie jij jouw Piazza? Geef ons een kunstige trap onder het gat en doe mee met de wedstrijd MASH-UP YOUR PIAZZA ! De winnaars krijgen eeuwige roem en ontvangen een prijzenpot om u tegen te zeggen: een heuse Piazza Masterclass én een eigen professionele expositie in hartje Brussel !

Wat moet je doen? Simpel, maak een eigen artistieke creatie in een of meerdere kunstdisciplines naar keuze (vb. fotografie, video, mixed media, graphics, logo's, muziek, tekst, poëzie, etc) die handelt over jouw ervaring met Piazza dell'Arte, jouw toekomstvisie over onze organisatie, jouw ongezouten kijk op kunst in het algemeen en Piazza in het bijzonder. The sky is the limit !

Opgelet! Je kan pas deelnemen als je je online geregistreerd hebt. Dat doe je door hiernaast je naam, mailadres en telefoonnr. in te vullen. Meteen daarna ontvang je alle praktische info via mail.

 

 

 

 

 

 

 

 

Projectgegevens

locatie:
Piazza dell'Arte
timing:
01.08.2012 - 31.08.2012
adres:
Mutsaardstraat 29
2000 
Antwerpen

Toonmoment

locatie:
In-Between - Brussel
timing:
01.09 (Volledige dag) - 30.09 (Volledige dag)
adres:
 

Gebruikers rating

Your rating: None Average: 8 (1 vote)

Piazza dell'Arte

Piazza dell'Arte | Piazza.me

 

Piazza dell'Arte maakt creativiteit los. Onze ateliers zijn een vrijhaven voor expressie vanuit de leefwereld van elk individu en elke groep. Met kunstzinnige en transdisciplinaire projecten inspireren we mensen voor het leven.

Elke jongere heeft recht op cultuur. Piazza dell’Arte streeft er naar om een zo breed mogelijk publiek van jongeren in contact te brengen met een actieve vorm van kunstbeleving en talentontwikkeling. Daarom gaan we met onze...

Een greep uit andere projecten

Toonmoment
Toonmoment | Piazza.me
ADIC
Toonmoment
Werkingsfoto's | Piazza.me
Medialab
Toonmoment
Toonmoment | Piazza.me
Medialab
adobe
Nationale Loterij