GRATIS GEZINSDAG - SCULPTURIZED!

Project Vrije tijd
GRATIS GEZINSDAG - SCULPTURIZED! | Piazza.me

Rodin, Meunier, Wouters, Permeke en Panamarenko lieten een beeldhouwwerk achter in het Middelheimmuseum. Wat gebeurt er als je 38 jongeren tussen 14 en 23 jaar loslaat in dit openluchtmuseum onder begeleiding van Piazza dell'Arte? Ze experimenteren met elektronische muziek, video, fotografie en grafische vormgeving. Het resultaat heet Sculpturized!, een multimediale beeldentour voor en door jongeren.

Piazza dell'Arte en Middelheim presenteren deze appetizer voor beeldhouwkunst op zondag 10 juni tijdens de gratis Sculpturized! Gezinsdag. Vijfhonderd leraren en hun gezin krijgen een wandeling op maat door het openlucht beeldenmuseum. Medewerkers staan klaar om je vragen over schoolbezoeken en educatieve programma’s te beantwoorden. Bij een drankje praat je na over de multimediale beeldentour. Inschrijven via www.lerarenkaart.be/inschrijven

Sculpturized! maakt deel uit van het permantente aanbod van het Middelheimmuseum en is uiteraard ook publiek toegankelijk. Hiervoor bieden wij onderstaande formules aan:

Beleef Sculpturized! op te huren handcomputer

standaard tarief: 3 euro
kortingstarief: 1 euro voor -26 jarigen
duur: 1 u 30 (paspoort als borg)

Beleef Sculpturized! op je eigen iPhone

Sculpturized! kan je ook downloaden op je eigen toestel via Storynations Park Explorer App.
Deze mobiele app schotelt de gebruiker een "kunstradar" voor, die je attent maakt op de kunstwerken die in je buurt te vinden zijn en je aanspoort verder op zoek te gaan. Bij de gevonden kunstwerken krijg je de originele en creatieve interpretaties van de Sculpturized!-jongeren te zien.

Enkel voor iPhone, download gratis via iTunes, realisatie iDiscover Universiteit Hasselt.

Sculpturized! werd gerealiseerd in samenwerking met Middelheimmuseum en met de steun van stad Antwerpen, provincie Antwerpen, de Vlaamse Overheid en Middelheim Promotors. De Sculpturized! Gezinsdag kwam mede tot stand dankzij de steun van Klasse.

Projectgegevens

locatie:
Middelheimmuseum - Antwerpen
timing:
10.06.2012
adres:
Middelheimlaan 61
2020 
Antwerpen

Toonmoment

locatie:
timing:
10.06 - 10:00 - 20:00
adres:
 

Gebruikers rating

No votes yet

Piazza dell'Arte

Piazza dell'Arte | Piazza.me

 

Piazza dell'Arte maakt creativiteit los. Onze ateliers zijn een vrijhaven voor expressie vanuit de leefwereld van elk individu en elke groep. Met kunstzinnige en transdisciplinaire projecten inspireren we mensen voor het leven.

Elke jongere heeft recht op cultuur. Piazza dell’Arte streeft er naar om een zo breed mogelijk publiek van jongeren in contact te brengen met een actieve vorm van kunstbeleving en talentontwikkeling. Daarom gaan we met onze...

Een greep uit andere projecten

Toonmoment
Toonmoment | Piazza.me
ADIC
Toonmoment
Werkingsfoto's | Piazza.me
Medialab
Toonmoment
Toonmoment | Piazza.me
Medialab
adobe
Nationale Loterij